Дъщеря ми е зависима от него.“ Това каза майката на

...
 
Дъщеря ми е зависима от него.“ Това каза майката на
Коментари Харесай

Майката на битата в Бобов дол жена: Дъщеря ми е зависима от него

 

„ Дъщеря ми е подвластна от него. “ Това сподели майката на пребитата жена в Бобов дол. Жената прецизира, че след побоя, сниман на клипа, внучката ѝ ѝ звъннала по телефона. Тя пробвала да се свърже с щерка си, само че тя не дала отговор.

„ Детето ми изпрати клипа и беше написала „ Виж “. В момента, в който отидох в жилището, шурей ми беше много нападателен. Помолих го да напусне, защото жилището е на щерка ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе. Не мога да схвана за какво щерка ми не желае да подава тъжба. Според мен е взаимозависимост, той знае по какъв начин да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее умерено ”, посочи майката на потърпевшата.

Съвсем друга версия описа майката на мъжа. Тя посочи, че тормоз и принуждение е имало, само че то не е било от мъжа към дамата, а от дамата към мъжа.

„ Случаят не е подобен, какъвто ги разказват. Скарали са се, в клипа е снимано единствено той по какъв начин е удря, само че в действителност версията е, че тя му е протегнала ръка с нож и е желала да го намушка в корема. Той в никакъв случай не я е бил ”, добави майката на мъжа.

„ Дъщеря ми е подвластна от него “

Заснетата обстановка е от неделя, напомня SafeNews. Пострадалата жена и майка й обясниха, че не са подали сигнал за принуждение, тъй като мъжът за първи път ѝ протяга ръка. Според съседите – постоянно в дома им имало кавги.

„ Причината за побоя е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си. Така е зародил абсурдът. Детето е декларирало, че то е направило клипа без знанието им “, показва районният прокурор Албена Разсолкова.

Семейството има две деца.Сигнализиран е отдел „ Закрила на детето “. Предстои да се реши какъв е потенциалът на родителите за развъждането на децата и дали те би трябвало да бъдат изведени от фамилната среда.

Извършителят на побоя е арестуван. Той е осъждан, оправдан. Има наложено наказване за осъществено закононарушение – безчинство. Наказанието е било „ Глоба “ в размер на 1 000 лв..

Източник: NOVA

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР